Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us

Despre companie

Showroom-ul 4 Bath by Sanycces s-a deschis in Oradea in 2017, din dorinta de a oferi o alternativa la obiectele sanitare produse in masa. Am ales sa colaboram cu cei de la Sanycces, deoarece pe langa calitatea ireprosabila a materialelor folosite, acestia inteleg faptul ca fiecare baie e diferita si fiecare client are preferintele lui; iar acest lucru se reflecta in modul in care abordeaza fiecare proiect. Mai mult decat o simpla cada sau un lavoar, dorim sa le oferim clientilor ocazia de a-si transforma baia intr-un adevarat spatiu de evadare, in care grijile si stresul de zi cu zi nu isi au locul. Fiecare are nevoie de destindere dupa o zi obositoare, iar noi consideram ca o baie relaxanta intr-un spatiu elegant este cel mai potrivit loc pentru asta.

Produse la comanda

Deoarece stim cat este de important ca fiecare obiect sanitar din baie sa se integreze perfect in spatiul cu care lucram, va invitam sa discutam despre proiectul dumneavoastra. Specialistii 4 bath si Sanycces vor adapta produsele din gama pentru a indeplini toate cerintele dumneavoastra, de la dimensiuni la materialele folosite.

Va invitam sa ne contactati telefonic sau sa ne faceti o vizita in showroom pentru a discuta cu specialistii nostri despre visul dumneavoastra!

Fa cunostinta cu brandul Sanycces

Sanycces a pornit ca o afacere de familie, infiintata in anul 1993 aproape de tarmurile Marii Mediteraneene si s-a extins in toata lumea de atunci. Acestia isi concentreaza activitatea pe accesorii de inalta calitate pentru baie si sunt specializati in proiectarea, fabricarea si comercializarea produselor pentru baie (cazi, dusuri, panouri pentru cabina de dus, sisteme de scurgere, cazi cu hidromasaj si a accesoriilor aferente).

Numele de Sanycces este combinatia dintre Sanyc (obiecte sanitare, – sanatate) si acronimele C.E.S.

C de la Calitate

Calitatea implica gestionarea intregul proces al produsului, de la alegerea cu atentie a materiilor prime pana la serviciile post-vanzare.

E de la Eficienta

03-1

Produsele sunt obtinute prin parcurgerea unor procese industriale optimizate pentru reducerea consumului de energie si a folosirii cat mai eficiente a resurselor de productie.

S de la Servicii impecabile

Sanycces01-1

Stocul de produse finite si semi-finite din depozitul Sanycces le permite sa raspunda rapid la cerintele mai speciale ale clientilor si sa se adapteze la piata mereu in schimbare a obiectelor sanitare.

Descopera istoria Sanycces

Bazele brandului

Juan Gual, impreuna cu sotia sa Esther infiinteaza Sanycess, folosindu-se de experienta lor profesionala in exportul si comertul international si cunostintele despre pietele din domeniul produselor sanitare. Numele ales include "Sanyc", cuvant ce face legatura cu articolele sanitare si acronimul "C.E.S" care denota Calitate, Eficienta si Servicii de calitate, acestea fiind si principalele obiective ale companiei. Afacerea incepe intr-un mic depozit din Burriana, unde se produc dusuri si bai in stil traditional.

1993

Afacerea prospera

Datorita dezvoltarii industriei de ceramica din Castellón din anii 90 si a cunostiintelor acumulate in domeniu, Sanycces isi propune sa iasa in evidenta si sa ofere produse sanitare de inalta calitate clientilor sai. Produsele erau considerate in acele vremuri de lux si erau concepute pentru o nisa limitata.

Anii '90

Perioada de aur

Evolutia companiei este rapida si neintrerupta si, in 1997 isi schimba locatia, deoarece au nevoie de mai mult spatiu pentru extinderea afacerii. In aceasta faza, Sanycces trece printr-o asa-numita „Perioada de Aur”, ajungand la o cota de piata semnificativa si dezvoltand o gama de produse in conformitate cu cererea foarte mare din partea clientilor. Se extind atat la nivel national, cat si la nivel international si se impun ca brand de top pe pietele din Europa de Vest si de Est, precum si in Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

1997

Brand-uri Europene Exclusive

Sanycces incepe sa produca obiecte sanitare pentru unele dintre cele mai cunoscute si exclusive branduri europene. Scopul este sa livreze produse de cea mai inalta calitate la cel mai competitiv pret de pe piata.

2000

17.000 metri patrati

In 2009 Sanycces construiesc o noua fabrica si spatiu pentru birouri intr-o locatie de 17.000 de metri patrati. Brandul se extinde si isi mareste echipa cu oameni foarte bine pregatiti pentru dezvoltarea continua a companiei in conformitate cu obiectivele sale initiale.

2009

Un brand cu renume

Sanycces devine un brand cu renume, atat la nivel national, cat si international. De-a lungul timpului, si-a extins segmentele de piata in cele mai importante zone geografice iar in 2013, ca un lider in acest sector, isi lanseaza un nou catalog, in care prezinta cea mai recenta gama de produse.

2013

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci. Cum sociis natoque penatibus magnis dis parturienmontes, nasceturridiculus musestibulum ultricies aliquam convallis nibhelit penatibus magnis dis parturie eget.

Mason Robinson
Analyst

Vestibulum ultricies aliquam convallis. Maecenas ut tellus mi. Proin tincidunt, lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci. Cum sociis pena tibus et magnis dis parturient montes, nascetur ipsum dolor sit amet.

Kelly Preston
Developer

Cum sociis natoque penatibus magnis dis parturienmontes, nasceturridiculus musestibulum ultricies aliquam convallis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci aliquenenan penatibus dis parturienmontes ultricies.

Christine Parker
UX Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut leo, eget euismod orci. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus ultricies aliquam convallis. Maecenas ut tellus mi roin.

Kelly Preston
Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut leo, eget euismod orci. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus ultricies aliquam convallis. Maecenas ut tellus mi roin.

William Jones
Designer

Vestibulum ultricies aliquam convallis. Maecenas ut tellus mi. Proin tincidunt, lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci. Cum sociis pena tibus et magnis dis parturient montes.

Kelly Preston
Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut leo, eget euismod orci. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus ultricies aliquam convallis. Maecenas ut tellus mi roin.

Misha Brighton
Marketing Manager

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Vestibulum ultricies aliquam convallis. Maecenas ut tellus mi. Proin tincidunt, lectus. Lorem ipsum dolor.

Misha Brighton
Marketing Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci. Cum sociis natoque penatibus magnis dis parturienmontes, nasceturridiculus musestibulum ultricies aliquam.

Mason Robinson
Analyst

Vestibulum ultricies aliquam convallis. Maecenas ut tellus mi. Proin tincidunt, lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci. Cum sociis pena tibus et.

Kelly Preston
Developer

Cum sociis natoque penatibus magnis dis parturienmontes, nasceturridiculus musestibulum ultricies aliquam convallis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut ullamcorper leo, eget.

Christine Parker
UX Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut leo, eget euismod orci. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus ultricies aliquam convallis maecenas.

William Jones
Designer

Produsele 4bath by Sanycces sunt cea mai buna alegere pentru baia ta!

Secretul Sanycces

Cei de la Sanycces au o echipa de designeri si cercetatori care studiaza tendintele din domeniu si creeaza proiecte pentru bai, dusuri, panouri pentru cabine de dus si accesoriile aferente; iar gama wellness include sisteme de jacuzzi pentru bai si dusuri.

Produse lucrate manual

In procesul de fabricatie, Sanycces folosesc cele mai noi procese tehnologice pentru tratarea materiilor prime. Tehnicienii pot transforma un produs standard in unul care indeplineste cerintele specifice ale clientilor; desigur, cu respectarea riguroasa a codului de excelenta Sanycces.

Un brand consolidat

Sanycces sunt lideri in sectorul echipamentelor de baie din Spania si au inceput sa se extinda si in restul lumii. In ultimii ani, au inregistrat o crestere puternica pe pietele straine, in principalele tari europene, America Latina, Africa si Orientul Mijlociu, unde acestia vand acum 60% din productia totala.

Design Mediteranean

Cei de la Sanycces considera ca „acasa” este un loc sigur unde ne putem exprima personalitatea si identitatea. De aceea, le ofera clientilor libertatea de a-si personaliza produsele prin imbinarea de culori, forme si materiale, astfel incat acestia sa isi poata amenaja un spatiu exact pe gustul lor.

Produse Personalizabile

Deoarece Sanycces au fabrica proprie, au flexibilitatea de a personaliza produsele standard pentru ca acestea sa reprezinte in intregime preferintele si viziunea clientilor. Au control asupra fiecarei faze de dezvoltare a produsului, de la concept pana la produsul finit, folosindu-se de cele mai avangardiste si sofisticate metode.

Sanycces creeaza viitorul

Cei de la Sanycces creeaza produse si spatii care sunt in conformitate cu preferintele clientilor, datorita capacitatii lor de a asculta cu atentie nevoile acestora. In plus, Sanycces isi impart ideile si opiniile cu alti profesionisti din domeniu pentru a realiza proiecte partiale sau complete care reprezinta perfect viziunea clientilor.

24

ani de experienta

17000

metri patrati de fabrica

120

cercetatori si designeri

Vezi proiectele Sanycces

Montego Bay, Jamaica

Les Loges-en-Josas, Franta

Zaragoza, Spania

Castellón, Spania

You don't have permission to register